dissabte, 11 de gener de 2014

Qui som


L’AMPA de l'Escola Estalella i Graells

L’AMPA ofereix un espai en el que tots els pares i mares hi poden participar, amb una major o menor implicació en funció de la disponibilitat, per treballar en aquelles propostes adreçades als infants i a les famílies. L’AMPA de l’Escola Estalella i Graells treballa de forma conjunta a través de comissions de treball per ofertar tallers extraescolars de teatre, dansa, música, esports, cuina, anglès, dibuix... i projectes com el Teatre per pares i mares, l’Escola de pares i mares i l'Espai de conversa de pares i mares.

Per tal de tirar endavant el projecte de pintar l’escola s’ha creat la comissió Renta’m la cara.

Membres de la comissió Renta’m la cara:
Mercè Aranda
Marta Esteve
Carol Estrany
Anna Guixens
Núria TomàsL'Escola

L' Escola Estalella i Graells va ser inaugurada l'1 de setembre de 1956 i actualment continua essent l'escola pública en actiu més antiga del nostre municipi. Porta més de 50 anys d’experiència i des dels seus inicis ha estat un centre públic de referència, amb un equip de mestres que al llarg dels anys s’ha anat consolidant.L’Escola Estalella Graells és un dels sis Centres d’Educació Infantil i Primària (CEIP) públics de Vilafranca del Penedès, una població d’uns 39.000 habitants situada dins la província de Barcelona.
L'Escola Estalella i Graells actualment acull 461 nens i nenes de 3 a 12 anys distribuïts en els diferents cursos d’Educació Infantil i de Primària.

Localització:

Escola Estalella Graells
C/ Carme,1 08720 Vilafranca del Penedès
Telèfon: 93 892 08 13 Fax: 93 892 43 04
Adreça Electrònica: ceipestalella@xtec.cat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada